lunedì 5 luglio 2010

Speram...


Nustiu... poate intr'un fel speram sa nu doara asa. Sau poate speram sa nu ma fi atasat in halu' in care mam atasat. Poate era mai bine sa nu'l fi cunoscut, sau poate da... Ma rog, tot ce a fost, timpul asta scurt, a fost frumos. Au fost clipe frumoase, de refulare totala in care faceam doar ce vroiam noi, ce ne venea pe moment...Ne luase valu' ala mare...De ce sa mint ? A fost chiar super draguts, plimbari, iesiri...distractie.. Da domne' , a fost super ok.

Poate de aceea acum caut viata aia agitata, si am preferat sa imi dereglez somnul si sa renunt la o viata linistita. Viata aia in care ai timp ca sa te gandesti. Uite...eu nu vreau sa ma gandesc, vreau ca timpul acela sa fie folosit pentru altceva. Ce facem cu viata ? Chiar merita sa ne gandim de 2 ori la tot ce vrem sa facem ? Chiar trebuie sa intarziem cu raspunsurile ? Sunt de parere ca deciziile se iau cand esti beat ! Cel mai frumos. Genu' ala cand zici la 3 dimineata..Hai domnle' mergem la... SINAIA ! Si gasesti un mod , trezinduti toti prietenii . Esti nebun, si automat ai persoane nebune care ar fi in stare sa iasa cu tine si la 3 dimineata.

Revenind la ce ziceam mai devreme...traim ca sa speram.. Speram ca putem schimba anumite lucruri, si cand vedem ca nu suntem in stare, ne demonstram defapt ca nu avem puterea de a face anumite lucruri. Va trebui sa las lucrurile sa decurga de la sine, sa ma las purtata de val, si sa traiesc fiecare clipa... Pentru ca doar asa voi simti ca traiesc.. Un lucru este sigur: nu ma mai mira absolut nimic, poate si de aceea nu ma mai preocup. Chiar nu merita.. nimeni, NIMIC. Si experimentez asta pe pielea mea zi de zi cu greselile mele. Se spune ca din greseli inveti... dar DE CATE ORI TREBUIE SA GRESESTI ?

O intrebare foarte buna, la care doar viata ne va da raspunsul, la momentul potrivit :)

Nessun commento:

Posta un commento